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Cake Designer

クリスティーナ ラドーは多才なケーキデザイナー。彼女の専門分野は、シュガーフラワーアート、リアルなモデリング、ロイヤル アイシング、そしてペインティングです。

出身はハンガリーですが、今はローマに住み、仕事の拠点になっています。この5年間は、勉強のためイギリスへ定期的に訪問し、エディ・スペンスMBE氏のアドバンスマスターコースを受講、また、クリスティーン・フリン、ヴィヴィアン・リー、ロバート・ヘインズなどのマスタークラスのシュガーアーティストからも学んできました。

現在は主にコンサルタント業とプロ/アマチュアのシュガーアーティスト達の講師をしています。ローマにある彼女のスタジオで教えたり、世界各国の有名シュガークラフト学校へ出向いて教えたりしています。去年だけでも、ハンガリー、スイス、ポーランド、メキシコ、アメリカ、インドネシア、ペルー、香港、そして日本でも特別レッスンを開催しています。

クリスティーナは、多くのコンペティションで賞をとっております。

毎年、イギリス、バーミングハムで行われる世界最大のケーキコンペティションCake Internationalでは、2年連続(2013年、2014年)ウェディング部門で優勝し、2014 年ケーキ マスターズ マガジン賞ではロイヤル アイシング賞を受賞しました。

Kristina Rado is a multi-skilled Cake Designer, with particular expertise in the art of sugar flowers, realistic modelling, Royal Icing and edible painting.

Of Hungarian origin, Kristina lives and works in Rome and for the past 5 years has travelled regularly to the UK to learn. Most notably, she has attended many advanced master classes with Eddie Spence MBE to learn and perfect her work in the art of Royal Icing, but has learnt also from other uniquely talented master sugar crafters including Christine Flinn, Vivian Lee and Robert Haynes.

 Kristina's professional focus is now mainly as a consultant and teacher for both professional and amateur sugar crafters. She teaches from her studio in Rome and travels internationally to teach at many prestigious sugarcraft schools. This year she will travel to Hungary, Switzerland, Poland, Mexico, United States, Indonesia, Peru, Hong Kong and Japan among other destinations to hold her specialist classes.

Kristina is the winner of several high profile sugar craft competition awards; including two gold medals for her wedding cake category entries at Cake International (2013/2014), and she was voted the winner of the Royal Icing Award at the 2014 Cake Masters Magazine Awards.

Cake Decorator of Complete Deelite

若い時から、ジャシンタさんは芸術やファッション、ケーキやベーキングに興味がありました。 幼少の頃からお母さんが作る誕生日ケーキを楽しみにしていた彼女はそんなお母さんに触発され、いつの間にか自分自身のウェディングケーキをはじめ、多くのケーキを作るケーキ職人になっていたのです。

ファッション工科大学を卒業後は、ジャシンタは、ファッション業界でキャリアをスタートしました。 ニューヨークでの生活で、彼女は様々なケーキショップや専門店に魅せられ、ファッション業界よりケーキデコレーションの世界を夢見るようになりました。

ウィルトンマスターコースを受けることから始まり、香港でウィルトンの総合代理店を設立しました。 そして、長年にわたり多くの素晴らしいいケーキアーティストと出会い、学び、彼女の独自のスタイルを確立しました。彼女のクリエティブなカップケーキは評判が評判を呼び、多くの人に絶賛されました。2004 年創業以来、ジャシンタのモットーは教育すること、飾ること、祝うことです。

 

From a very young age, Jacinta has always been fascinated by arts, fashion, cakes and baking. She was also inspired by her mom's love of bringing people together and would always look forward to helping out with her birthday cake. Little did she know, she would one day be creating many cakes, including her very own wedding cake.

After graduating from Fashion Institute of Technology, Jacinta started her career in the fashion industry. Living in New York, she was inspired by all the bakeshops & specialty markets. Fashion aside, she dreamt of one day being involved with cakes and celebrations.

It started with Wilton Masterclasses, and bringing the brand into HK as a distributor. And, over the years being mentored and tutored by many incredible Cake Artists, Jacinta developed her own style in hand sculpted cakes, figurines and airbrushing. Her creative cupcake creations have also received many rave reviews and started to take a life of its own by word of mouth. Since it's inception in 2004, Jacinta's vision has always been to Educate, Decorate and Celebrate.

Today, Cake Artistry is reaching every sector of the market.

Ritzy Roo (Australia)

3D Cake Designer

Ritzy Sato (さとう りつこ) *Ritzy の名前の由来。 海外の方には「りつこ」の発音が難しいので、自己紹介する時に「Ritz」と紹介していた。(私の両親から「りつ」と呼ばれていたので) それが知らぬ間に語尾にYが付いて皆からRitzyと呼ばれるようになった。*

東京都出身。 幼少からアート、料理が好きで小学校3年生で既にスポンジケーキをマスターしていた。 高校は料理専攻クラスに通い、調理師免許保持。 高校でアートのクラスが無かった反動から卒業後はデザイン専門学校でグラフィックデザインを専攻。 卒業後はグラフィックデザイナー、雑貨デザイナーを経て1999年にSydneyへパティシエを目指してLe Cordon Bleu へ留学。主席で卒業。 その後結婚、イギリスへ移住。2年後にSydneyへ再渡豪。 Cafeの経営、他のCafeでシェフを経て、2003年にSydney/Australiaで初めてのアイシングケーキの店をオープンしたと言う老舗、オーストラリアで一番有名だったケーキショップ「Sweet Art」の扉をたたく。アイシングケーキの経験が全くなかった私だが、オーナーが私のアートバックグラウンドを気に入ってくれ、すんなり就職。 3年間Sweet Artで修行したのち、元同僚が移動したのをきっかけにPlanet Cakeに移動。 Planet Cakeで約8年間就業。 2011にAustraliaのケーブルテレビチャンネルにて「Planet Cake」のリアリティーTVシリーズにメインキャラクターとして日本人初のケーキTVシリーズ出演を達成。 のちにこのTV番組はイギリスをはじめ、ヨーロッパ、アジア圏で放映され人気となる。 Planet Cake 就業中はAustralia国内/海外の多くのセレブリティにケーキを提供。 中でもLady Ga Ga がSydneyへ彼女のツアーをプロモートしに来た時に受けたケーキのオーダーが印象深い。 現在フリーランスとしてAustralia国内/海外にて、3Dケーキのスキルを伝授して行くのが目標。

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